Avtor |
Sporočilo |
Doroteja Vidmar
Polnoletni Zois
Pridružen/-a: 09.08. 2006, 11:04 Prispevkov: 285
|
|
ultra dobro, ultra slovensko |
|
Nazadnje urejal/a Doroteja Vidmar 26 Maj 2016 20:37; skupaj popravljeno 1 krat |
|
17 Mar 2008 18:48 |
|
|
Jernej Čeligoj
Administrator foruma
Pridružen/-a: 07.08. 2006, 19:20 Prispevkov: 2821 Kraj: Ilirska Bistrica - Trnovo |
|
|
17 Mar 2008 21:50 |
|
|
Fiamma
Polnoletni Zois
Pridružen/-a: 26.08. 2006, 15:05 Prispevkov: 348 Kraj: Koper |
|
|
|
če greš na easy lahko nardiš tudi kšn polento z golažem čeprav ni lih tipično slovensko
čene pa anredi gibanico
_________________ Going down, party time
My friends are gonna be there too
I'm on the highway to hell |
|
17 Mar 2008 21:53 |
|
|
Kaja
Najstnik Zois
Pridružen/-a: 15.10. 2006, 17:16 Prispevkov: 188 Kraj: Slovenj Gradec |
|
|
18 Mar 2008 17:37 |
|
|
Doroteja Vidmar
Polnoletni Zois
Pridružen/-a: 09.08. 2006, 11:04 Prispevkov: 285
|
|
|
|
Nazadnje urejal/a Doroteja Vidmar 26 Maj 2016 20:36; skupaj popravljeno 1 krat |
|
18 Mar 2008 19:31 |
|
|
Kaja
Najstnik Zois
Pridružen/-a: 15.10. 2006, 17:16 Prispevkov: 188 Kraj: Slovenj Gradec |
|
|
|
|
|
Za to sem pa že nekje slišala, ampak ne vem, kaj to je. Bi bila pa vesela, če bi mi razložila.
|
Mislim, da je tole bolj naša, koroška jed... kako se pripravi pa nisem čisto točno vedla, tako da sem malo pobrskala in našla tole: Telečja ali svinjska plučka in srce skuhaš v vodi, nato jih zmleješ s flajšmašino. Zraven daš 1/2 kg na kocke narezanega in v mleko namočenga belega kruha. Potem popražiš eno ali 2 čebuli in jo ohlajeno daš zraven kruha, srca in pluč. Nato vzameš še 5 jajc, 3 dl kisle smetane in veliko majarona, poper in sol. Vse skup zmešaš, daš na pratfon, po vrhu poliješ skup zmešano eno jajco in malo kisle smetane ... Pečeš pa pol do tričetrt ure v pečici.
Mogoče se na prvi pogled ne sliši najbolj dobro... ampak moja babica naredi takega, da garantiram da je zakon
_________________ Train hard, win easy.
http://kajadebersek.blogspot.com/ |
|
18 Mar 2008 23:47 |
|
|
anuška
Zois
Pridružen/-a: 17.08. 2006, 15:01 Prispevkov: 784 Kraj: Ljubljana |
|
|
|
žganci pa ajmoht! ziher slovensko pa še dobr je
|
|
21 Mar 2008 16:25 |
|
|
Doroteja Vidmar
Polnoletni Zois
Pridružen/-a: 09.08. 2006, 11:04 Prispevkov: 285
|
|
|
|
Nazadnje urejal/a Doroteja Vidmar 26 Maj 2016 20:36; skupaj popravljeno 1 krat |
|
10 Apr 2008 09:13 |
|
|
themetun
Administrator foruma
Pridružen/-a: 08.08. 2006, 20:24 Prispevkov: 3167 Kraj: Il.Bistrica |
|
|
|
WB In kdaj bo večerja po francosko?
_________________ Vsem, ki greste spat, želim dobro jutro!
|
|
11 Apr 2008 16:54 |
|
|
Doroteja Vidmar
Polnoletni Zois
Pridružen/-a: 09.08. 2006, 11:04 Prispevkov: 285
|
|
|
|
Nazadnje urejal/a Doroteja Vidmar 26 Maj 2016 20:35; skupaj popravljeno 1 krat |
|
11 Apr 2008 18:44 |
|
|
anuška
Zois
Pridružen/-a: 17.08. 2006, 15:01 Prispevkov: 784 Kraj: Ljubljana |
|
|
|
a niso francozi znani po svoji kuhni? enkrat sem bla pr enem prjatlu francozu na obisku v parizu in sem jedla res odlično!!! sicer se ne spomnem več točn kaj je blo ampak je blo res superca
|
|
12 Apr 2008 18:33 |
|
|
Doroteja Vidmar
Polnoletni Zois
Pridružen/-a: 09.08. 2006, 11:04 Prispevkov: 285
|
|
|
|
Nazadnje urejal/a Doroteja Vidmar 26 Maj 2016 20:35; skupaj popravljeno 1 krat |
|
13 Apr 2008 11:37 |
|
|
anuška
Zois
Pridružen/-a: 17.08. 2006, 15:01 Prispevkov: 784 Kraj: Ljubljana |
|
|
|
kaj si pol ene vegetarjance narajmala?
|
|
14 Apr 2008 12:26 |
|
|
|